Tilaa näköislehti

Elokuussa 2021 liittokokous päätti, että Siirtolapuutarha-lehden julkinen julkaiseminen (yhden numeron viiveellä) Issuu-alustalla lopetetaan ja että liiton jäsenyhdistysten viljelijöille tarjotaan mahdollisuus tilata sähköinen näköislehti, postitse toimitetun painetun lehden sijaan

Lehden vuoden 2022 ensimmäinen numero toimitetaan edelleen postitse kaikille, mutta jos jatkossa haluat - paperilehden sijaan - sähköisen näköislehden, niin täytä tämä lomake, kiitos. Näköislehden tilaajat saavat tilauksen yhteydessä pääsyn arkistoon, jossa on näköislehdet numerosta 1/2016 alkaen.

Muistathan, että vaikka tilaisit lehden sähköisen näköisversion painetun lehden sijaan, tulee sinun jatkossakin ilmoittaa osoitteenmuutoksesta omalle yhdistyksellesi.

Liity uutiskirjeen postituslistalle

Liiton viestintäryhmä suunnittelee viljelijöille suunnattua uutiskirjettä. Uutiskirje ilmestyisi muutaman kerran vuodessa, koska ympärivuotisesti liitolla on niukanlaisesti viestittävää. Voit ilmoittautua uutiskirjeen postituslistalle, vaikka jatkossa haluaisit edelleen painetun lehden.

Poistu sähkösiltä jakelulistoilta

Voit milloin tahansa perua näköislehden tilauksen ja/tai uutiskirjeen tilauksen. Molemmat hoituvat samalla lomakkeella kuin tilauksetkin.

Siirtolapuutarha-lehden näköisversion tilauksen ja sähköisen uutiskirjeen rekisteriseloste

SSpl_näköislehti ja uutiskirje_rekisteriseloste.pdf (511 kB)