Jäsentyöryhmä

Jäsentyöryhmä 2021-2024

PjKaija KumpukallioHerttoniemen Spy, Helsinki
 Sini MarttinenKlaukkalanpuiston Sp, Helsinki

 

Työryhmän kuvaus

Siirtolapuutarhaliitto tarjoaa runsaasti etuja sekä yhdistysjäsenilleen että jäsentensä viljelijäjäsenille. Jäsenetuja pyritään edelleen entisestään kehittämään ja lisäämään. Jäsenhuollon ja -hankinnan tehostamistoimenpiteiden suunnittelemisesta ja toteuttamisesta vastaa hallituksen tätä varten perustama työryhmä.

Liittokokouksen hyväksymän kauden toimintasuunnitelman mukaisesti liitto panostaa vahvasti sekä jäsenpitoon että jäsenhankintaan. Tavoitteena on säilyttää nykyiset jäsenyhdistykset ja saada liiton piiriin sekä aiemmin liitosta eronneet että alusta asti järjestäytymättömänä olleet yhdistykset. Jäsenhankintatoimenpiteitä kohdennetaan myös perusteilla olevien alueiden yhdistyksille – jäsentyöryhmän esittämien ehdotusten mukaisesti. 

Jäsenetuna liitto tulee vuonna 2023 tarjoamaan jäsenyhdistyksille lakiasiaintoimiston palveluja alennettuun hintaan sekä kokeilemaan yhdistyskohtaisen työnohjauksen tarjoamista.

Liitto jatkaa pyrkimystään lisätä vuoropuhelua sekä liiton ja jäsenyhdistysten välillä että jäsenyhdistysten kesken. Jäsenyhdistysten vertaistukiverkoston rakentamisessa yhdistysten hallitusten/johtokuntien jäsenet ovat avainasemassa.