Puutarhanhoidon kurssi Lepaalla 2024

'Lepaan Mamselli' - kuva: Anne Mattsson

Kurssi on täynnä

Kurssipalautetta:

”Kokonaisuudessaan loistava kurssi. Lämpimät terveiset liitolle ja kiitos tästä kurssin järjestämisestä. <3

"KIITOS kaikille opettajille, näin taitavia ja sitoutuneita opettajia on harvassa. Lepaa tarjosi myös mahtavat puitteet kurssille."

”Kurssi oli mukavan 'interaktiivinen': Oli mahtavaa, että opettajat jaksoivat vastailla väsymättä kysymyksiimme. Parasta antia olikin saada ammattilaisilta vastauksia ja vinkkejä itseä mietityttäviin asioihin.”

”Kaikenkaikkiaan innostava ja uutta tietoa kasveista."

"Tämä oli ihana; ryhmät + majoitus <3 ruoka <3 "

Aika:              ma 8.4. - pe 12.4.2024

 

Paikka:          Hämeen ammatti-instituutti, Lepaa

                        osoite: Lepaantie 129, 14160 Lepaa

 

Siirtolapuutarhaliiton perinteisiä Lepaan kursseja on järjestetty vuodesta 1949 lähtien. Vuosien saatossa kursseilla on saanut oppinsa jo reilusti toista tuhatta viljelijää. Nyt on tarjolla oppimismahdollisuus 20 viljelijälle. 

Tule Sinäkin!

Mitä?

Kurssin opetus perustuu luentoihin, keskusteluihin ja leikkausharjoituksiin puutarhassa. Lepaan ammattitaitoiset opettajat käsittelevät monipuolisesti mm. hyöty- ja koristekasveja sekä kasvitauteja ja tuholaisia. Kurssilla on myös oiva tilaisuus tutustua viljelijöihin muista siirtolapuutarhoista.

Kurssi alkaa maanantaina klo 10:00 ja päättyy perjantaina lounaan jälkeen. 

Kenelle?

Kurssi on tarkoitettu liiton jäsenyhdistysten siirtolapuutarhureille, joilla on jo hieman kokemusta viljelystä. Myös liiton kannatusjäsenet voivat osallistua kurssille omakustannushintaan. 

Kurssille mahtuu 20 osallistujaa, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Jos ilmoittautumisajan päätyttyä on tilaa, voidaan kurssille hyväksyä myös muutama siirtolapuutarhuri sellaisista yhdistyksistä, jotka eivät ole liiton jäseniä. Ns. ulkopuolisten on kuitenkin odotettava osallistumisen vahvistumista siihen asti, kunnes ilmoittautumisaika päättyy. Ulkopuolisilta veloitetaan omakustannushinta.

Listan liiton jäsenyhdistyksistä löydät täältä.

Mitä maksaa?

Jäsenetuna liitto tukee taloudellisesti jäsenyhdistystensä viljelijöiden osallistumista, ja osallistumismaksu on 270 euroa/hlö. Kannatusjäsenille ja ei-jäsenyhdistysten viljelijöille kurssin osallistumismaksu on omakustannushinta 540 euroa/hlö. Osallistumismaksu veloitetaan ennen kurssia.

Hintaan sisältyy:

  • Opetus ja kurssilla jaettava materiaali
  • Oppilaitosmajoitus yhden hengen huoneissa (omat liinavaatteet)
  • Täysihoito (aamiainen, lounas ja päivällinen)
  • Liiton kakkukahvitilaisuus
  • Kurssilaisten saunailta golfin saunassa

Ilmoittautuminen

Kurssi on täynnä

Kurssille hyväksytyt saavat sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen vahvistuksen sekä maaliskuun alkuun mennessä kurssikirjeen ja laskun osallistumismaksustaan. 

Tervetuloa mukaan siirtolapuutarhureille räätälöidylle antoisalle kurssille Lepaan kauniisiin maisemiin!

 

 

 

 

 

 

 

Siirtolapuutarhaliiton jäsen-yhdistysten viljelijöille on tarjolla mm. koulutusta. Tietoa liiton kaikista jäseneduista saat täältä