Osallistu Siirtolapuutarha-lehden lukijakyselyyn

24.9.2020

Vastaa, vaikuta ja voita

Siirtolapuutarha-lehteä tehdään sen lukijoita varten. Siksi on ensiarvoisen tärkeää, että toimituksella on tietoa siitä, mitä lukijat ovat lehdestä mieltä ja mitä he siltä haluavat. Nyt keräämme mielipiteitä lukijakyselyllä, johon toivomme mahdollisimman runsaasti vastauksia.

Kysymyksiin vastaaminen on helppoa – lomakkeella on ensisijaisesti ’rasti ruutuun’ -kysymyksiä. Jos et osaa tai halua vastata kaikkiin kysymyksiin, niin se ei haittaa. Edes muutama vastaus on arvokkaampi kuin ei mikään vastaus. Vastaamiseen menee aikaa noin 5 minuuttia.

Halutessasi voit osallistua S-ryhmän 50 €:n lahjakortin arvontaan. Arvonnan osallistujatietoja ei missään vaiheessa yhdistetä vastauksiin ja henkilötiedot tuhotaan lahjakorttien arvonnan jälkeen. Arvonta suoritetaan 6.11.2020.

Nettilomakkeelle pääset tästä (klikkaa linkkiä).

Jos haluat osallistua kyselyyn paperilomakkeella, niin voit tilata itsellesi lomakkeen ja vastauskuoren liiton toimistosta. Tee tilaus joko sähköpostitse osoitteeseen info@siirtolapuutarhaliitto.fi tai soittamalla liiton jäsenpalvelunumeroon 050 911 8191 – mieluiten toimistoajan ulkopuolella. Jätä vastaajaan viesti, jossa kerrot nimesi ja osoitteesi, kiitos.

Kyselyn tuloksista kerromme ensi vuoden ensimmäisessä numerossa, joka ilmestyy maaliskuun alussa.

Kiitos etukäteen vastauksistasi ja onnea arvontaan!