Viljelijäkysely

Kiitos kyselyyn osallistuneille!

Lämmin kiitos - yhdessä ja erikseen - jokaiselle yli 700 siirtolapuutarhurille, joka vastasi liiton historian ensimmäiseen viljelijöille kohdennettuun kyselyyn. On upeaa, että niin moni halusi olla mukana vaikuttamassa liiton toiminnan suunnitteluun sekä kertoa siitä, miten jo nyt toimii palstallaan niin, että ympäristö kukoistaa.

Sekä netti- että paperilomakkeilla tulleista vastauksista on muodostunut huikea tietopankki, jonka analysoinnin liiton ympäristöryhmä aloitti syksyllä 2018. Tuloksista kerrotaan Siirtolapuutarha-lehdessä - ensimmäiset artikkelit julkaistaan lehden joulukuun 2018 numerossa.

Sekä viljelijäkyselyn että alkuvuonna 2018 toteutetun yhdistyskyselyn tuloksia tullaan hyödyntämään kun suunnitellaan liiton toimintaa tuleville vuosille. 

Viljelijäkyselyn aineiston tilastollisen ryhmittelyanalyysin tuloksena löysimme neljä erilaista siirtolapuutarhurisegmenttiä.

Segmenteistä saat tuhdisti tietoa Siirtolapuutarha-lehden 13.12.2018 ilmestyvästä numerosta.

 

Alla poimintoja viljelijäkyselyn raportista.

'Mikä siirtolapuutarhassa on Sinulle tärkeää?'. Kyselytyökalun tekstianalyysi kertoo, mitkä ovat yleisimmin käytetyt sanat (kun jätetään pois täytesanat 'ja', 'myös' etc.).