Tarjolla kaksi webinaaria marraskuussa

21.10.2021

Koostewebinaari kesän 2021 kursseista ja puutarhakävelyistä keskiviikkona 10.11.2021 klo. 18-20.

 

Kesällä 2021 Siirtolapuutarhaliitto tarjosi viljelijöille jäsenetuna 8 alueellista kurssia ja (pilottina) 3 puutarhakävelyä Helsingissä. Osallistujia oli yhteensä 240.

Tässä webinaarissa Leena Luoto vetää yhteen kesän annin ja nostaa esiin eniten keskustelua herättäneet asiat.

Webinaari on interaktiivinen, joten sen aikana voit chatin kautta kysyä lisää tai tuoda julki joitakin ihan uusia omassa puutarhassasi ihmetystä herättäviä ilmiöitä - myös webkameran välityksellä.

Webinaari on tarkoitettu VAIN liiton jäsenyhdistysten viljelijöille, ja siksi osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumisen. Ilmoittautuminen on avattu ja ilmoittautumisen yhteydessä voi lähettää etukäteen kysymyksiä.

Webinaarin jälkeen jäsenyhdistysten viljelijät saavat henkilökohtaiseen käyttöönsä sekä webinaaritallenteen että webinaarissa esitetyn aineiston.

Webinaari on tarkoitettu VAIN liiton jäsenyhdistysten viljelijöille, ja siksi osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumisen.

Ohjelma:

  • Liiton alueelliset kurssit. Tina Wessman, SSpl
  • Mikä kiinnosti, mistä keskusteltiin. Kooste sisällöstä ja kävelyistä. Leena Luoto

Ilmoittaudu webinaariin ja/tai tilaa tallenne ja aineisto.  

Webinaarin tapahtumasivu Facebookissa.

 

Kasvinsuojeluaineet kotipuutarhoissa ja palstoilla -webinaari perjantaina 26.11. 2021 alkaen kello 17.00.

 

Flowerpecker ja Suomen Siirtolapuutarhaliitto ry järjestävät yhdessä kasvinsuojeluwebinaarin, joka on kaikille avoin. Voit osallistua tapahtumaan alla olevan linkin kautta ja kysyä asiantuntijoilta aiheesta chatin kautta.

Webinaarissa saat tietoja:

  • Millaisia aineita voi käyttää, mitä tarkoittaa hyväksytyt aineet. Ryhmäpäällikkö Pauliina Laitinen, Tukes
  • Mitä on luonnonmukainen kasvinsuojelu ja luonnonmukaiset aineet? Johtaako mainonta harhaan? Puutarha-alan yrittäjä Leena Luoto, Flowerpecker
  • Mitä käyttörajoituksia jäämistä johtuen on maatiloilta ja hevostarhoilta hankittaville tuotteille. Myynnin asiantuntija Jari Juhani Koivumäki, Lantmännen Agro Kauhajoki
  • Miten torjunta-ainemääriä valvontaan lannoite- ja kasvualustoja valmistavassa yrityksessä. Tuotekehitysjohtaja Hannamaija Fontell, Biolan

Linkki osallistumiseen (Teams) löytyy tästä http://tiny.cc/abhkuz

Webinaarin tapahtumasivu Facebookissa.