Liiton jäsenmatka Gothenburg Green World 2016 -tapahtumaan

26.2.2016

Linnoja, puistoja, puutarhoja – ja tietysti siirtolapuutarhoja! Lähde Sinäkin mukaan Siirtolapuutarhaliiton jäsenmatkalle Ruotsiin 24.-29.8.2016

Matkamme pääkohde on Göteborg, jossa osallistumme ainutlaatuiseen tapahtumaan. ’Gothenburg Green World 2016’ on vuoden kestävä tapahtuma, joka tarjoaa kävijöille runsaasti erilaisia viherkokemuksia Ruotsin toiseksi suurimman kaupungin puistoissa ja viheralueilla. Ohjelmaa ja näyttelyjä on ympäri vuoden – kaikkina puutarhan kahdeksana vuodenaikana. Jäsenmatkalla imemme itseemme elokuun lopun vihertunnelmaa.

Matkalla koemme myös linna- ja luostaritunnelmaa hurmaavine puistoineen sekä paljon muuta mielenkiintoista. Puisto- ja puutarhakohteet ovat sellaisia, joihin satunnaismatkailija harvemmin päätyy. Matkan aikana vierailemme myös kolmessa erilaisessa siirtolapuutarhassa – jokainen niistä omalla tavallaan uniikki.

Matka toteutetaan laiva- ja bussimatkana. Mukana on kaksi Siirtolapuutarhaliiton matkanjohtajaa, jotka pitävät huolen siitä, että matka sujuu kaikilta osin mutkattomasti. Matkalla majoittaudumme Elite-ketjun keskustassa sijaitseviin neljän tähden hotelleihin Göteborgissa ja Örebrossa. Kuljettajamme on kokenut ja bussimme on uusi, varustettu mm. turvavöillä ja wc:llä.