Kuvahaaste: Siirtolapuutarhan 12 kuukautta

24.5.2016

Siirtolapuutarhaliiton perinteinen kalenteri on monelle viljelijälle tärkeä perinne. Kalenteri lähetetään myös liiton joulutoivotuksen kera mm. kaikkien Kansainvälisen Siirtolapuutarhaliiton jäsenmaiden puheenjohtajille.

Vuoden 2017 kalenteriin liitto toivoo kuvia JUURI SINULTA, eli kaikilta viljelijöiltä, miltä tahansa liittoon kuuluvalta alueelta.

Kalenteriin tarvitaan 12 kuvaa, eri alueilta ja eri vuodenajoilta. Kuvissa saa olla mökkejä, maisemaa, yksityiskohtia – ihan mitä tahansa. Ainoa kriteeri kuville on se, että ne ovat digitaalisessa muodossa ja että niiden tarkkuus on painotarkoitukseen riittävä (vähintään 300 dpi).

Kalenterissa kuvaan tullaan lisäämään teksti, joka kertoo miltä alueelta se on otettu sekä myös kuvaajan nimi. Kuvia saatetaan joutua rajaamaan painoteknisistä syistä. Kalenterikuvien kuvaajille toimitamme korvaukseksi kalenterin 2017 veloituksetta.

Katso omaa siirtolapuutarha-aluettasi linssin ja jaa näkemäsi siirtolapuutarhayhteisössä. Kuvat kalenteriin 2017 tarvitsemme viimeistään 22.7.2016. Voit toimittaa kuvia kalenteriin liiton toimistoon osoitteella info@siirtolapuutarhaliitto.fi