Tilaa Leena Luodon tekemä kurssimoniste

14.8.2019

Liiton jäsenyhdistysten viljelijät voivat nyt jäsenetuna tilata itselleen ilmaisia liiton alueellisten kurssien sähköisiä kurssimonisteita.

Monisteet ovat Leena Luodon tekemiä ja niiden aiheet ovat kesän 2019 kurssien Hyvinvoiva puutarha - puutarhanhoitoa kestävän kehityksen mukaan sekä kesän 2017 kurssien Luonnonmukainen tuholaistorjunta palstaviljelmillä.

Kurssimonisteen/-t saat omaan sähköpostiisi, jos olet liiton jäsenyhdistyksen jäsen ja täytät tilauslomakkeen. Aineisto(t) toimitetaan pdf-muotoisena tilauslomakkeella annettuun sähköpostiosoitteeseen - vastaanottajan henkilökohtaiseen käyttöön. Tarkistathan kirjoittamasi sähköpostiosoitteen vielä toiseen kertaan – kiitos.

Samalla kun tilaat monisteen, voit (samalla lomakkeella) halutessasi ennakkoilmoittautua Siirtolapuutarhaliiton sähköisen uutiskirjeen tilaajaksi. Uutiskirje on parhaillaan kehitteillä, ja sen tarkoituksena on – Lepaan tämänvuotisella kurssilla esitetyn toiveen mukaisesti – tarjota ensikäden tietoa liiton toiminnasta siitä kiinnostuneille viljelijöille. Liiton asioiden lisäksi uutiskirjeessä tultaneen kertomaan myös vähän laajemmin puutarha-alan kuulumisista.