Kohtaamispäivä

Vallilan museomökki
Kumpulan kasvitieteellinen puutarha

Aika:       lauantai 9.7.2016 klo 10-17

 

Paikka:   Vallilan siirtolapuutarha

Osoite:    Elisabeth Kochin tie 1, 00550 Helsinki

 

Suomen Siirtolapuutarhaliitto kutsuu kaikki jäsenyhdistysten viljelijät perheineen Kohtaamispäivään Helsinkiin!

 

Tapahtuman ohjelma on monipuolinen, ja se toteutetaan porrastetusti, joten voit tehdä päivästä juuri sellaisen, kun itse haluat. Monelle Kohtaamispäivän osallistujalle päivän tärkein anti on tavata vanhoja tuttuja sekä tutustua muihin viljelijöihin ympäri Suomen.

Päivä alkaa ilmoittautumisella ja aamukahvilla klo 9 – varsinainen ohjelma alkaa klo 10. Silloin ohjelmassa mm. Helsingin apulaiskaupunginjohtaja Pekka Saurin avajaispuhe, jossa hän pohtii siirtolapuutarha-aatteen tulevaisuutta.

Klo 11-16 on erilaista ohjelma, josta jokainen osallistuja voi koota itselleen mieluisan yhdistelmän. Vaihtoehtoja ovat:

  • Perinteiset petankki- ja tikanheittokisat
  • Siirtolapuutarhakierros. Kierros toteutetaan busseilla ja kierroksen aikana vieraillaan Ruskeasuon ja Herttoniemen siirtolapuutarhassa.
  • Tutustuminen Kumpulan kasvitieteelliseen puutarhaan Luomuksen asiantuntijaoppaiden johdolla. Puutarha sijaitsee Vallilan siirtolapuutarhan naapurissa.

Päivän aikana myös asiaa valtakunnallisesta ympäristösitoumuksesta ja siitä, minkälaisia sitoumuksia voitaisiin omissa puutarhoissa tehdä. Lisäksi tarjolla on Vallilan siirtolapuutarhan palkitun museomökin esittely, kirpputori sekä muuta ohjelmaa.

Klo 16 ohjelmassa on palkintojen jako ja lähtökahvit, joten kotimatka alkaa viimeistään klo 17.

Osallistumismaksu 25 euroa/henkilö sisältää aamukahvit, lounaan ja iltapäiväkahvit sekä kaiken ohjelman. Alle 10-vuotiaille osallistumismaksu on 10 euroa.

Ilmoittautumiset omaan yhdistykseen 5.6.2016 mennessä.

Kerro ilmoittautuessasi osallistutko siirtolapuutarhakierrokseen ja/tai opastettuun tutustumiseen Kumpulan kasvitieteelliseen puutarhaan sekä onko sinulla erikoisruokavaliota.

Tapaamisiin Vallilassa!

Kohtaamispäivän urheilukisojen säännöt