Puutarhanhoidon kurssi Lepaalla 2016

Lepaan Mamselli

Aika:              ma 11.4. - pe 15.4.2016

Paikka:          Hämeen ammattikorkeakoulu, Lepaa, Hattula

Jäsenhinta:  100 euroa

 

Siirtolapuutarhaliiton Lepaan kurssilla on pitkät perinteet. Ensimmäinen kurssi siirtolapuutarhureille järjestettiin jo vuonna 1949 ja vuosien varrella jo toista tuhatta viljelijää on saanut oppinsa Lepaalla.

 

Mitä?

Lepaan ammattitaitoiset opettajat käsittelevät monipuolisesti mm. hyöty- ja koristekasveja, kasvitauteja ja tuholaisia sekä puutarhan leikkauksia.

Kurssin opetus perustuu luentoihin, keskusteluihin ja leikkausharjoituksiin puutarhassa. Opetus on interaktiivista. Kannattaa miettiä valmiiksi mieltä askarruttavia asioita, joita voit kysyä opettajalta kurssiviikon aikana.

Kurssi alkaa maanantaina klo 10:00 ja päättyy perjantaina lounaan jälkeen. Tarkemman kurssiohjelman saat Lepaalla opettajalta.

Kenelle?

Kurssi on tarkoitettu liiton jäsenyhdistysten siirtolapuutarhureille, joilla on jo hieman kokemusta viljelystä. Kurssille osallistuvat suorittavat 3 opintopisteen arvoiset opinnot avoimessa ammattikorkeakoulussa. Kurssille mahtuu 20 osallistujaa (yksi per palsta), ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen

Sitovat ilmoittautumiset 29.2.2016 mennessä liiton toimistoon.

Jälki-ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen info@siirtolapuutarhaliitto.fi tai puhelimitse numeroon 010 3213 540 (arkisin klo 10-14).

Hinta sisältää opetuksen ja täysihoidon oppilaitosmajoituksessa 2 hengen huoneissa.

Majoitus järjestetään soluasunnoissa, kahden hengen huoneissa. Huoneet ovat hyvää sisäoppilastasoa. Kurssimaksuun sisältyy aamiainen, lounas ja päivällinen. Ruokailu tapahtuu oppilaitoksen ruokalassa.

 

Tervetuloa mukaan viettämään antoisa viikko ainutlaatuisella siirtolapuutarhureille räätälöidyllä kurssilla!